Je universum in een eierdopje !

Tijdens de Paasvakantie staat het hoofdstuk “Paradijsjes” in de kijker ! Installeer jezelf in het reuzenest, in de raket of in de betoverde bibliotheek en droom weg. In welk paradijsje voel jij je goed om te lanterfanten, te fantaseren of tot rust te komen?

Kom in onze workshops en ontdek de vele wereldjes waarin je eindeloos kan vertoeven :

> Knutselatelier van Emile : pak de wereld in je zak of leg je draagbare tuin aan.
> Bouwen : word je eigen architect en ontwerp je nieuwe kamp.
> Sprookjesworkshop : vind je weg terug in de sprookjeswereld en wel zonder kiezeltjes !
> Theaterworkshop : kom en beweeg je in jouw universum.
> Keukenatelier : amandelnestjes.

Praktische informatie:

• Tijdens de vakantie is het Kindermuseum elke dag open van 14u30 tot 17u behalve op zondag 21 april en maandag 22 april.
  • Geen reservatie nodig en inschrijving voor de workshops alleen ter plaatse.
  • U kan op drie manieren betalen :
    – Cash
    – Per overschrijving via uw mobiele applicatie
    – Per bancontact
  • Reserveringen nodig voor groepen
  • Omwille van veiligheidsredenen en ruimte : gelieve koetsen, buggy’s en grote zakken in de auto of thuis te laten.