In het kader van het initiatief ‘Rangs Contes Communes’, georganiseerd door de gemeente Elsene, nodigt het Kindermuseum jullie uit voor een sprookjesspektakel. Verhalenverteller Mousta Largo en percussionist Jamal Moussaid tekenen present voor een interactieve voorstelling op zaterdag 18 juli.
Mousta Largo moedigt kinderen en ouders aan om met de groep te delen hoe ze de quarantineperiode beleefden. Was er een gevoel kwaadheid, angst, verveling of juist vrijheid, solidariteit en liefde?
Tijdens het spektakel is er ruimte voor een uitwisseling van gedachten tussen de artiesten en het jong publiek via filosofische vragen.
Daarnaast kunnen de kinderen ook deelnemen aan een teken-en schrijfwedstrijd in het thema van de voorstelling. De gelegenheid om hun ervaringen met potlood en pen te schetsen.

Praktische info:
> Zaterdag 18 juli om 16u in de theaterzaal van het Kindermuseum
> Capaciteit : 50 personen
> Deelname aan het spektakel inbegrepen in de toegangsprijs van het museum
> Geen reservatie nodig
> Franstalig