Workshops

cuisine

Tijdens een bezoek gedurende de opening voor het publiek krijgen de kinderen de kans om deel te nemen aan diverse workshops.

deelname aan de workshops is in de prijs inbegrepen
inschrijvingen voor de workshops enkel ter plaats
volwassenen begeleiden de kinderen

-Keuken workshop :
Op inschrijving – 4 sessies per namiddag (14u30 – 15u – 15u30 – 16u)
Ieder half uur krijgen de toekomstige “Masterchefs” de kans om hun culinaire talenten tentoon te spreiden in groepjes van maximum 12 deelnemers.
In he wereldkeuken atelier ligt het accent op de ontdekking van allerhande recepten van over de hele wereld en deze dan ook zelf voor te bereiden.
Al deze recepten kunnen ook worden teruggevonden in ons “Wereldkeuken Kookboek” (voor slechts 5 euro verkrijgbaar aan het onthaal).
De keuken workshop wordt gesponsord door: delhaize

-Architect workshop :
De hele namiddag door Neem de metro maar de stad! De animator van de architecten workshop verwacht je om het nieuwe landschap van jouw stad te creëren.
Met behulp van onze 3 D blokken en de groep rijst een wonderbaarlijke stad uit de grond.
Ramen, deuren, rivieren, bruggen: creëer, bouw, kleur en breng vreugde in jouw stad!

peinture-activites -Sprookjes :
De hele namiddag door

In de uithoek van ons Magische bos vind je het Grote Sprookjesboek. Onze “verteller-animator” begeleidt de deelnemers in een wondere reis waar sprookjes tot leven komen.
Mini sprookjesboek is te koop aan het onthaal (39 euro)

-Knutsel atelier van Emile :
De hele namiddag door

In dit intergenerationeel atelier worden jong en oud uitgenodigd om gerecycleerd materiaal tot leven te brengen onder het toeziend oog van een van onze animatoren.
In deze intergenerationele workshop worden regelmatig nieuwe artistieke technieken benaderd op een ludieke en interactieve manier.

-Theater workshop:
Op inschrijving – 4 sessies tijdens de namiddag (15u – 15u30 – 16u – 16u30) – voor kinderen vanaf 6 jaar

In ons Italiaans theater nodigt onze animator de deelnemers uit om de rudimenten van het theaterwezen te ontdekken. Aan de hand van kleine scenes, spelletjes en improvisaties wordt de basis gelegd tot een heuse acteurs-carrière.!
De theater workshop wordt gesponsord door: Print